#dorpsschoolindestad

Dit unieke karakter zit verweven in het DNA van onze school waardoor iedereen iedereen kent, van klein tot groot, van jong tot oud, van beneden tot helemaal boven.

We geloven dat anderen ondersteunen, veel overleg, samenwerking en dialoog ervoor zorgen dat iedereen tot betere resultaten komt. Kinderen én leerkrachten verleggen dagelijks grenzen door elkaar uit te dagen en te helpen wanneer het moeilijker gaat.

Hoewel we hoog en droog gelegen zijn, staan we toch graag met onze beide voeten op de grond. Zelfontdekkend leren, outdoor-teaching, klasdoorbrekend werken en veel ruimte voor differentiatie zijn de bouwstenen waarmee we onze helden van de Boven-Lo elke dag weer willen laten groeien.

Op de Boven-Lo zijn we zeker niet vies van een beetje creativiteit, leuke activiteiten en gezelligheid en al helemaal niet van een feestje of gezellig samenzijn. Samen met een hele ploeg van enthousiaste leerkrachten, boeiende kinderen, ouders en sympathisanten bouwen wij dagelijks aan onze geweldig leuke #dorpsschoolindestad.

Een warm nest in een groen kader met een uitgesproken familiaal karakter

Schooluren

Praktisch

event_available

Kalender

Altijd de juiste data ter beschikking. Check hier onze online koelkastkalender. Alles terug te vinden in één muisklik.

local_library

Schoolreglement

Welke afspraken en wederzijdse rechten en plichten van de leerlingen en ouders staan erin? Dat kom je hier te weten.

insert_emoticon

KinderKuren

Wij staan met veel plezier en zorg in voor de voor- en naschoolse opvang op school. Ontdek hier over wie het gaat en wat ze allemaal uit hun hoed toveren voor onze kinderen.

Basisschool Boven-Lo

touch_app

Onze visie

Ben je benieuwd naar onze visie op onderwijs en lesgeven, op hoe wij elke dag opnieuw met veel enthousiasme onze kinderen willen helpen groeien? Klik dan zeker even door naar onze visietekst.

favorite

Zorg op school

We stimuleren de ontwikkeling van leerlingen door:
→ Een krachtige leeromgeving aan te bieden, de leerlingen systematisch op te volgen, actief te werken aan het verminderen van risicofactoren en beschermende factoren te versterken.

group

Onze ploeg

Ploeg (de; v(m); meervoud: ploegen)

1. bij elkaar horende groep mensen
2. gezamenlijke spelers, leerkrachten; = team

history

Geschiedenis

De kleuter- en lagere meisjesschool met speelplaats en het vroegere kloostergebouw met kapel (nu gemengde kleuterschool, feest- en turnzaal) werden gebouwd in 1901, één jaar na de inwijding van de kerk. In 1913 volgde de jongensschool met speelplaats ...

Dit zijn wij!

Onze nieuwbouw

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Follow

expand_more

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x